Jurnieks

Алексей Тримайлов
Jurnieks ne vienmer ir zvejnieks,
Nejauciet vardus un krasas.
Klausaties, luk jusu dzejnieks
Dzejolus vins te jums lasa!!

Jurnieks ne vienmer ir dzerajs!
Laujiet mums, brali un masas!
Kaifot, ka liktenu kerajs,
Piepildit ezera malas.

Jurniekam jura ir augstne,
Nesaprast jums, kas uz klaja.
Velti ar tenkam mus laistit,
Sirdi mes atstajam majas.
2020.03.15

#Стихотворение на латышском языке