Хатын

Елена Ерополова
Бу кан тамыр нежность ласки,
Аны; к;;еленд; ;;рвакыт ;киятл;р яши.
Ул кайчагында хрупка ;;м беркатлы,
Чын ир-ат янында
Аны; реаль тынычлыгы яши.
Аны; ян;ш;сенд; ул була бит,
Мондый гамьсез ;;м тере.
;;м идеял;р фонтаны таштан коела,
Ул чакта ул ;з с;л;тен таба.
Гаил; учагы факелы,
Ул ;;рвакыт горурлык бел;н саклый.
;;м балалар-бу ф;решт;л;р ;;м м;гън;се тормыш аны; ;чен,
Алар ;чен ул барысына да ;зер.
Бу бит аны; к;;ел яктысы,
;;м д;вамы, аны; м;х;бб;т.
;;м м;гън;се аны; тормыш б;тен,
Ул бит идеял;рне; сихерчесе.
;;м повелительница д;нья ;зене;,
Ч;нки а;а б;тенл;й б;тенл;й б;тен кеше д; ия.
Ул Алла ;;м патшабик;,
;;м Император.
Кабатланмас,
Хатын-кыз исеме язмыш бит.

 Т;н Вакыты 12: 55. 15.03.20.

Стих Женщина на татарском.