Lev Landau is

Зоя Сперстад
Lev Landau is
Nobel laureate.
His scientific work on physics is incomprehensible yet ...
The basis for quantum theory is completely forgotten ...
People are just plain lazy, says Lev Laudau ...
He warns not to waste precious time ..
This reserves happiness ...
The real pleasure is work and development ...
Freedom of true love ...

Lev Landau ;
premio Nobel.
Il suo lavoro scientifico sulla fisica ; incomprensibile ancora ...
La base per la teoria quantistica ; completamente dimenticata ...
Le persone sono semplicemente pigre, dice Lev Laudau ...
Avverte di non perdere tempo prezioso ...
Questo riserva la felicit; ...
Il vero piacere ; il lavoro e lo sviluppo ...
Libert; di vero amore ...

Лев Ландау
Лауреат Нобелевской премии.
Его научная работа по физике пока непостижима ...
Основа квантовой теории полностью забыта ...
Люди просто ленивы, кажется, Лев Лаудо ...
Он предупреждает, чтобы не тратить драгоценное время ..
Это оставляет за собой счастье ...
Настоящее удовольствие - это работа и развитие ...
Свобода настоящей любви ...

Lev Landau er
nobelprisvinneren.
Hans vitenskapelige verk om fysikk er uforst;elig enda...
Grunnlaget  for kvanteteori er helt forglemt...
Mennesker er bare latt, mener Lev Laudau...
Han advarer om ikke miste dyrebare tiden..
Dette reserverer lykke...
Riktig forn;yelsen er arbeid og utvikling...
Frihet for ekte kj;rlighet...


Zoja Sperstad 16.03.2020