Весна кохання

Виктор Плут
                ***



Вербові китиці набухли,
Весняний настрій в двір іде.
Бажаю, щоб усі прибули
У своє щастя, що гуде.

Воно гойдає наші мрії
Поривом вітру із-за хмар,
Несе до кожного надії
Красу кохання, її дар.

Весняним цвітом все буяє,
Тому летить ясна любов,
Музика щиро, дзвінко грає,
Не залиша в душі оков.

Тому і серце вже співає -
Доволі в ньому теплоти.
І кожен з нас це відчуває,
Дзвенить словами доброти.

Без щастя  не було б кохання,
Веселих усмішок, надій.
І в ясну ніч аж до світання,
І в день весняний, повний мрій.


3.04.2012