Весняне

Владимир Панфилов
Я жодної хвилини, навіть, не живу, -
Душа ім’я твоє все вимовляти просить…
Мені не треба зірок сяйва наяву –
Мені очей твоїх блискучих світла досить…

Мені не треба вітру взагалі,
Мені достатньо твого легкого дихання,
Нічого більш не треба на Землі,
Твого зокрема жаркого кохання…