Песня на уйгурском языке!

Амир Русланов
Корямисам сени
сойгюнум,
Ичильмайду аллайтан
куним...
Сян менин яр
юлтузум,
Османдин чущкан
кунум,
Бахда оскан чирайлик
гюлюм!

Дутарымны колымга
алсам,
Кенил таткан нахшини
итсам...
Зади ойлаймян,
сенин,
Кара козлюрунни,
Ятмяйдиган   
сезлюруни!

Бир амрыгым сени
соимян,
Сян учун мян ярим
яшаймян...
Ай гозял киз
билямсян,
Бир Алладин
сораймян,
Сана мянгу бахит
тиляймян!

Кюндя кун гулюм
ичилсанчу,
Яш журякни
кийнімысанчу...
Сян менин ай-
кичиси,
Журугюмнин
ярмиси,
Арзуники ан гозалиси
!

18.03.2020.