Справжня любов не терпить стороннiх

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Справжня любов не терпить сторонніх
наші душі закриті - вхід заборонений
ми скоріше тікаємо від обіцянок порожніх
ти впевнена-що щастям до зубів озброєна?...
Справжня любов не терпить зухвалості
завжди чекаємо:щирість,ніжність і доброту
серце розтопиться від цієї самої малості
ти впевнена-відчуваєш цю почуттів широту?...
Справжня любов не терпить надмірності
просту річ зрозуміти-це не інший вимір
відповісти мені у тебе не хватає сміливості
ти впевнена-стовідсотково за свій вибір?...