Мiж березнем i квiтнем

Поэт Закарпатья Василий Галас
Між березнем і квітнем
вальсують наші дні.
Це гречно як вітали
нас теплі вихідні...
Бо вже світами літо
іде до нас здаля.
Пишається бруньками
замріяне гілля.
Новій траві дедалі
тепліші сняться сни.
За кілька днів потішить
нас моріжок весни!..

Березень 2020