Зiзнання без слiв

Андрей Головня
"Кохаю, кохаю, кохаю!...", -
Зізнається серце без слів,
І в сповіді не розділяє
Дитячу відвертість напів...

Почуєш той голос ласкавий , -
Навіки зіллється з твоїм!
І буде багаттям яскравим,
Дорожчим за тисячі рим...