Я мрiю про пiсню

Виктор Плут
              ***



Я мрію про пісню:
Звучну, мелодійну,
Про батька, матусю,
Братів, Батьківщину.

Як світле джерельце
Мої почуття.
Бо линуть від серця
Усе;ньке життя.

А ще про оселю,
Калину в садку,
Та й річеньку милу
В найкращім гайку.

Я мрію про пісню:
Свою, колискову,
Про гори, долину,
І мову чудову.

А ще про коханя
Моє назавжди,
Й мої сподівання...
Бо в мене є ви:

Ріднесенька доня,
Ріднесенький син –
Найкраща ви доля
Для моїх сивин.



25.01.2012