чувства любви

Вера Деревьянко
я процес цей не пойму чому приємно як обійму свою кохану ...поцілую...
душою
 млію...
 як люблю я...
ну і ну життя летить
 мені прийшлося  пережить щастя милість радість скуку
іще багато всякой муки...