У тебе очi кольору кохання

Инна Штефан-Токич
У тебе очі кольору кохання,
В яких існує силоміць життя.
У тебе очі кольору жадання
І надзвичайно лагідна душа.
Я хочу погляд твій запам'ятати,
В якому стільки миру та добра
Я хочу серцем більше не страждати
Чеканням відтворятись без кінця.
Мабуть,бувають такі миті різні:
В них чорна й біла сторона життя,
Де крила мрії зорями барвіють
І лиш чекають на твого листа.
Невже? Спитаєш ти зніяковіло...
Невже в них очі кольору життя?
Без жалю, холоду і гніву,
В яких цвіте завжди жива душа?
Так, скажуть мрії синьоокі
І лагідно до межі підведуть.
Візьми що хочеш ті піди з жагою,
Яка малює шлях твого життя.

19 липня 2016 рік