Лине Костенко 90летию

Иванова Лариса Иосифовна
Завжди, як пташка, ти в польоті.
В нім мрії зважені, зухвалі,
Де думи не дають покою.
І квітнуть твори твої з нами.

Зоря не згасне в успіху й пошані.
І перли не поглине забуття.
Талант проснувся в тобі рано.
Ти - світоч наша, наше майбуття.