Зл т

Александр Шкуропат
Чи то вона дурна,
Чи може я невдаха,
І хоч терпець сповна,
Та я лечу,як птаха

Лечу й не розумію,
Чого ж ти не прийдеш?
Чи довго я зумію,
Чекати,доки йдеш

Звичайно,я зумію,
Чого вже там питати,
Як крила не зомліють,
То буду вік літати

Чи воно того варте?
Із чистим серцем - так,
Кохання - це не карти,
Програєш - не дурак

Тож буду я чекати,
Не знаю скільки літ,
Хотів лиш запитати,
Коли підеш на зліт?

Листопад 2019