Пиши

Александр Шкуропат
А ти спробуй писати частіше,
Не мені, сам собі напиши,
Напиши, яку любиш ти їжу,
Напиши, на кшталт «жуй,не спіши»

Ти пиши, як палає кохання,
У твоїх ледь зелених очах,
Напиши, як ти прагнеш визнання,
Опиши кожен день у віршах

Напиши,як її ти чекаєш,
А її все нема та й нема,
Розкажи всьому світу, що знаєш,
Що один її погляд - тюрьма

Поділись, що ти любиш сміятись,
Не сміятись, а іржати до сліз,
Напиши, як ти встиг здивуватись,
Коли в розмір дитячий ти вліз

Поясни, що для тебе родина,
І наскільки ти любиш свій дім,
Дай відчути той запах людини,
Що завжди захищала у грім

Та згадай тут про маму і тата,
І при всіх напиши від руки,
«Якщо вдома нас будуть чекати,
Саме час запливти за буйки»

Просто спробуй писати частіше,
Не мені, своїм рідним, близьким,
Ти пиши, адже це твоя ніша,
Тож неси свою нішу усім.

Листопад 2019