Толока

Сергий Дубенко
Час збиратись на толоку -
Розбирайте вили!
Не відступим ані кроку,
Доки маєм сили!

Бо гуртом ми все здолаєм,
Не мине і року -
Час збиратися нам Краєм
На нову толоку!

Час роздмухати багаття
Та повстати нині -
На толоку, мої браття!
Слава Україні!

11.03.2020.
м. Київ