Коронолист

Юджин Папуша
Нас усамітнили… Для чого?
Щоб запустити в душу страх?
А може, усамітнили для того,
щоб ми в пітьмі шукали шлях?

Серед сміттєвих завантажень,
розваг, та свят серед чуми
до нас Земля волає в сажі:
Спаси, очисть, допоможи!!!

Бо ми поринули в болото
в непотріб цінностей дурних…
А нова Ера каже: Хто тут
є Особистість серед всіх?

На час ми стали Одинаки…

Призупинили ззовні Час..

Для багатьох, ось так, мій брате,
короновірус душу спас!