Опiк душi

Татьяна Алексеева 17
Спалах на серці... Життя, що у мить обірвалось... Господи, мила моя Україно. Навіщо цей жах? І чому все це сталось? Розбився літак в Тегерані... Загинули всі... 176... На душі знову розпач. Тримайся, моя Україно. Крається сердце від новини, яка стала опіком з самого ранку. Співчуваю близьким та знайомим загиблих Політичний конфлікт забирає життя українців та громадян країн інших Але в чому вони винуваті? Вони просто летіли... Шум... Крик... І падіння жахливе та страшне. Як же складно себе взяти в руки всім родичам їхнім. Сльози, драма, яка на всіх шпальтах газет та на веб - сторінках інтернету. Як отямитись всім, зрозумівши, що все це не сон. Люди, що знову коїться? Люди, сьогодні знов жертви. На борту всі загинули: пасажири та весь екіпаж. Запали свічку пам'яті в кожному серці сьогодні. 8 січня 2020 року: трагедія, що забрала в людей час....
 08. 01. 2020