Квiти

Наталия Ехлакова
Хочу писати про квіти,
як їх багато на світі!
Які вони різні,які кольорові,
які запашні, які чудові!
Як радіють сонцю,дощу,
як радість нам доставляють,
як наше життя прикрашають,
як разом ,з нами, переживають:
і в святі , і в горі,
завжди, з нами, поряд.