Дружба

Наталия Ехлакова
Ходить киця по горожі,
хвостиком виляє,
вушка притуляє,
горобчика чекає.

Ось і він,
плиг - скік,плиг - скік,
споглядає кицю
і підспівує собі,
невеличка птиця.

Кішка пильно позирає
і зненацька нападає,
а горобчик не чекає
і відразу відстрибає.

Довго так вони скакали,
поки хлопці не нагнали.
Полетів горобчик вгору,
кішка плигнула додолу.

Розлетілись, розійшлись….
Завтра новий день покаже,
як  ця « дружба» їх пов’яже …