Нiхто не бачить

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Ніхто не бачить і не чує
Моєї скрути та журби.
Вона давно в душі ночує
І кличе знов до боротьби.
За мир і спокій в ріднім домі,
Відкритість кожної душі.
За рідну мову і знайомі
Пісні народні та вірші.
За наші кращі сподівання,
Здійсненність мрій у кожнім дні.
Обов’язково – за кохання,
Щоб розквітало навесні.
Упевненим, надійним кроком
Здолаєм смуту та нудьгу,
І світло сонячним потоком
Країну вкриє дорогу.

07.05.06.