На мить зупинись

Тамара Горбаченко
Я чула, як легко, нечутно ступала
У співі шпака, в дзюрчані струмка.
Пухнасті бруньки розпеленала
На вербах похилих - рання весна.

Візьми мої руки ніжно в долоні,
Вустами гарячими ніжно торкнись.
Весна всіх чарує, серце полонИть.
Відчуй це... На мить зупинись!