Берез1ль

Тонина Аг
Березіль лісом-пролісом,
Березіль синім проліском.
В ручаях сонця зайчиком
Між берізоньок-кралечок.

Березіллю наповнені
Кригоскреснії повені,
Торжеством сил пробудження
Водам рік стрімко суджені.

Ми ж, весняно розкрилені,
В височінь синю мріями.
Сонце - просто  долонями!
В березневім полоні ми…

Забуяє світ квітами,
Вітром сонячним вмитими,
ВідійдЕ і загубиться
Лихо з нашої вулиці.

Березіллю  усміхнені
Мої вишні під вікнами…


Ілюстрація: робота Максима Нейфельда,
взято з відкритих джерел інету