тяжелая наука

Вера Деревьянко
думка у мене  одна...

 щоб щастя хльобнути сповна...

щоб довго красиво пожити...

з друзями щиро дружити...

діток  сімью завести...

щоб хрест камьяний як пушинку нести...

Бога сердечно  любити
і хорошЕ в щасті ходити...