Вранiшний лiс

Тамара Горбаченко
Люблю я ліс у ранковім тумані,
Прокинулись і славлять день пташки.
Сонце пряде золотаве проміння
Хімер-візерунків крізь дерев гілочки.

Дмухнув вітерець. Чути пахощі лісу,
Весняного лісу, прілої землі.
Збудив дятел стуком вранішню тишу -
Телеграфує про прихід весни.

Ось день пробудивсь. Пролісок синій
Як краплинка води - вісник весни,
Піднімає голівку, листочки зелені
До сонечка тягне свої пелюстки.