здiйснилось...

Вера Деревьянко
була в мене думка одна щоб щастя хльобнути сповна
щоб довго красиво пожити
з друзями щиро дружити.діток сімейку любити
і хороше в щасті ходити...
Вітюню свого я кохала
ревнощів злоби не знала...
трудилась як бджілка щодня була в мене думка одна...
щоб щастя хльобнути сповна...
здійснилось спасибі мій Боже
з тобою прожито все гоже