***

Крис Дорвэйс
exhausting, thrilling, devastating.
my love has choice to make
and wasting
my virtues
yet
my blood goes on
I wish it didn't.
still forlorn
I'm burning effortless
I am
abandoned, banned
and all alone
if only were you me my friend
oh would you bear that?
see - the floor
depicting most sincerest death
of good and evil
all entwined
in my the mistiest of minds
---------------------
повисший воздух ядовит
и тишина в мозгу звенит
и словно движется извне
и красное кипит во мне
передо мной дремучий лес
и злейшее из всех небес
и словно пол мне говорит
побудь со мною говорит
рассыпь печали говорит
и провалиться норовит
и я ложусь и я ко дну
растравливая мысль одну
смешав и радость и суму
в моём расплавленном уму