Вперед

Олександр Мачула
Я парасольку зламану відкрию
і раннім ранком вийду за поріг.
Дай Боже уникати чорториїв,
минулорічний оминути сніг…

Щоб не товкти пусті слова у ступі,
змахнувши пил зі стоптаних чобіт,
за креативність не сприйняти тупість
і досягти омріяних орбіт.

Я парасольку зламану відкрию,
це краще ніж нічого в спеку, дощ…
Іду вперед, бо бачу свою мрію
і ні від кого не чекаю прощ.

21.03.2020