Чарiвного пера

Клавдия Дмитрив
Чарівного пера я зичу всім Вам, друзі,
Хай Божа благодать зійде на нас усіх,
Щоби ніколи не були у тузі,
Щоби лунав у всіх домівках сміх.

Чарівного пера і чародійки музи,
Окрилених думок щоразу і про все,
А визнання – усім нам по заслузі,
І кожен день наснагу хай несе.

Чарівного пера й бажання до творіння,
Хай мрії і бажання здійснює перо,
Бо кожен твір, неначе те цвітіння,
Народжує душевнеє тепло.

Чарівного пера усім під мирним небом,
Опіки Божої для нас на всі роки,
Пишіть, творіть, раз це душі потреба.
Нехай на світ з’являються книжки.

21.03.2020 р.