Де взяти пiгулки вiд глупства...

Катруся Степанка
Де взяти пігулки від глупства
Страху… А тепер - німоти
Безмежного в часі холуйства
Одвічної гризоти
Де каплі знайти від брехні
Й безмірного самообдурення,
Щоб встали з колін плазуни
По краплі вливалось обурення
О, наше безмірне всепрощення,
Надія і віра у щирість
Сприймати прямим – скособочення
Віками… все чистити… гнилість


20.03.2020р.