Когато гола те прегръщам

Петр Пенчев
КОГАТО ГОЛА ТЕ ПРЕГРЪЩАМ

Знам, че идеални стихове не пиша.
В лиричните - не влагам капка срам.
Душата ми във тях любовно диша:
на всяко питане-отвръщам с ДА!

ДА - значи си съгласна; ДА - аз също!
И пращам облак, за да скрий луната
 когато гола гол те аз прегръщам...
Като паун разпуща седемцветие дъгата.

01.07.2011 г.
Б. Алекс.
Петър Пенчев