***

Петр Пенчев
ЧУВСТВАТА ДА НЕ ЗАГУБИМ

Още вчера бяхме твърде млади.
Шумяхме като пролетни листа.
Мръква се.И нощите са хладни.
Махало шари в моята глава.

Времето, което ни остава,
ще ни стигне ли да се долюбим?
Свещ във църквата ни ще поставя-
по пътя чувствата да не загубим...

14.06.2011 г.
Б. Алекс.
Петър Пенчев