Молитва

Татьяна Алексеева 17
Сьогодні помолись за Президента України. Постав свічу у церкві, щоб йому поталанило.Ми хочемо всі миру на Землі, в душі та в серці. І не дамо нікому зруйнувати Батьківщину. Переговори будуть хай простими та рішучими. Наш Володимир Олександрович, ми любимо так Вас. Бажаємо наснаги, щастя, волі та відважності. Хай Бог оберігає завтра тільки Вас. А цей Майдан, що анонсований на 8 та 9 грудня. Хай він провалиться, бо революції нам ні до чого У нас єдиний Президент - Зеленський Володимир. Всі інші вже не мають права, дії, слова. Нас 73%. Ми єдині, сильні, вдячні. Ми захистимо Президента України. Хай в день сьогоднішній та завтра в Україні буде сонце. Ми вже за крок до найбажанішого миру.               
08.12.2019