Чашечка мрii

Клавдия Дмитрив
Чашечка мрії…цікаво й незвично,
Мріється легко і десь – блискавично.
На чашечку мрії знаходимо час,
Мрія ніколи не проходить повз нас.

А мріяти можна будь-де й будь-коли,
Мрії, як хмари, по небу пливли,
Снували вони павутину свою.
З ними і вдома, і в далекім краю.

Чашечку мрії випиваю щодня,
Кожная мрія, як окреме зерня,
Вона спонукає до безлічі дій.
Без всяких вагань випий чашечку мрій.

Відчувається присмак різний від них:
Солодких, як мед, й полиново-гірких.
Які б не були тії присмаки мрій,
Не дати заснуть своїй мрії святій.

06.03.2020 р.