Ти пошукай мо зiзнання...

Владимир Прохода
Ти пошукай мої зізнання,
Малює зоряна їх ніч,
Кохання щире і останне,
Але не в тому звістно річ

Та і мене це не турбує,
Коли вся вічність за вікном,
Твій погляд сердце угамує,
Хоча й прискорить метроном...

Життя дарує й забирає,
Така ціна, та гріх жаліть,
Бо тут пізнають долі раю,
Солодку мить не зупинить,

Вона знайде свою стежину,
Тіла - кохання наснаги
І поцілую я перлини,
Безкрайні будуть береги...


 П.В.М.    19.03.2020г.