22 марта Международный день воды

Александр Иванов 108
Вода. Во Да. Волога Дана
Все почінається з води
Життя і смерть, любов, омана
Трава, дерева, Я і Ти

Вода солона наче кров
В вині, в соку, в артезіані
Вона саме життя немов
Що зародилось в Океані

Водою сповнене життя
Укрите зеленню новою
Коріння Дерева Буття
Водою живиться живою

Із неба падає вода
Дощу краплинами у зливу
В туман огорнені міста
Вода підступна і вона мінлива

Крижинки сипляться із неба
І кригою озера узялись
Водою вкриті віти і дерева
Бурульками звисають вони вниз

Там Райдугою понад водоспадом
В краплинах промені сплелись
Вода з небес летить на землю градом
Льодяником прозорим пада вниз

Вода озер, річок і океанів
В артезіані в водоспаді - скрізь
Без неї все хворіє, гине, в'яне
Із неї вийшло все. І вернеться.
Колись...