Жарти

Анна Владиславовна Смолякова-3
Обіцяла кумедний вірш...

Як ся маєте, сто друзяк?
Світ жартує.
"Чому не спиш?"

Патамушта мне спать нельзя.

Хтось бо має не спать вночі,
Переслідуючи слова...

Жартувати мене навчив
Той з ким світ недожартував.