Православная молитва во время губительного поверия

Мария Жабняк
Господи Боже наш,призри с высоты Святыя Твоея на молитву нас,грешных и не достойных рабов Твоих,беззаконьми нашими Твою благость прогневавших и благоутробие Твоё раздраживших,и не вниди в суд с рабы Твоими,но отврати страшный гнев Твой,праведно на ны движимый,утоли губительное прещение,устави Грозный Твой меч,невидимо безгодно секущий нас,и пощади нищих и убогих рабов Твоих,и не затвори в смерти дУши наши,в покоянии сокрушенным сердцем и со слезами к Тебе Милосердному,БлагоувЕтливому и Благоприменительному Богу нашему припАдающих, Твое бо есть еже миловати и спасати ны,Боже наш,и Тебе славу возсылаем,Отцу и Сыну и Святому Духу,ныне и пресно и во веки веков.Аминь.