Зимна Весна

Светлана Крейштель-Полянская
От вони й знову зустрілися:
Сніжна Зима і Зелена Весна...

Наче скучили, стрілися,
Тихим містом пройшлися,
Жінка Зима і Дитина Весна...
 
Сніг на деревах, зелена трава...
Ось вони йдуть: і Зима, і Весна!

22.03.2020