Думки вголос...

Светлана Крейштель-Полянская
Рецензия на «Зустрiч» (Татьяна Ян-Чернышева)

Так, виною старому шаблону
  середньовічної поведінки
Наш застарілий менталітет
  руйнівної сили сліпих
  вчинків.
Нажаль. А ми вважали,
  що однією ногою
  в Європі.
Виходить, що ми
  своїми руками
  нищимо
  важливі кроки.
От уже ж ці сліпі очі
  й глухі вуха!
Проте - руки в боки
  І на всі скоки
  біжимо руйнувати спокій
Заляканим людям, а собі
  додаємо тривоги.
Мрак. Жах. Темрява ночі,
Аж поки Господь
  не відкриє нам очі.
Лишень тоді
  ми світло побачимо
І спокійніше
  реагувати станемо.

Ви праві.
  Крапку поставили.
  Лише не одну,
  а три...
Почекаємо.
Сторінки життя
  погортаємо...
Острахи душ
  розсіються,
Коли розум в серцях
  посіється
І зійде над тривогами
  марними,
Бо в Бога всі люди
  є гарними.

24.02.2020