Кёр сычанчыкъ ве панда

Эльмара Мустафа
(начальная к м/ф "Кротик и панда", для АНО ОТРК "Миллет")

Селям достум, насыл ишлер?
Айтчы, бугунь гонълюнъ не истер?
Дюнья — оюн, ве муджизелер
Бизге ёлун тапар билем.

Мемнюн олдым, джаным, достум!
Селям! Селям! Кене де айтам (Сабалар хайыр!)
Эр бир махлюкъ, эр бир инсан
Дост олмасы керек, инан!

Багълама:
Сен мусафир олып утанмай кель,
Маджералар бизни чокътан бейклей.
Токътамайып йырла (йырла) эм севинип ойна (ойна)
Эр кунь — баарь, эр кунь - байрам олсун санъа!

Мемнюн олам, эгер де къувансанъ,
Ве кунешке ёрулмай узансанъ.
Достлукъ ич сёнмесинъ, багъы узюльмесин,
Достлукъ сёзю эр бир юрекни къыздырсын!

Февраль 10, 2020 с.