Неба чорнi шовки

Наталья Бидненко
 
Неба чорні шовки ледь тріпочуться вітром.
А по шовку – зірки… Як не падають звідти?

Зісковзніть же униз, чорношОвкові бранці.
Як небесний сюрприз, закружляйте у танці.

Учиніть круговерть під нечувану фугу,
Затанцюйте у смерть і печалі, і тугу.

…Небеса осяйні, серпик-місяць сміється…
Мов любов, уві сні зорі пестили серце.
20.03.2020 р., 3-тя дня