Коронав1руси, життя 1 смерть-усе в Божих руках

Ольга Назарова 4
Коронавіруси, життя і смерть-усе в Божих руках,
Прошу вас, люди добрі, зрозумійте.
Покайтесь кожен у своїх гріхах,
Щоб могли з Господом без страху ви зустрітись.

У вічність кожний перейде в свій час:
Чи то від віруса, чи  іншої хвороби,
Жить вічно на землі ніхто не буде з нас,
Й по старості своїй люди відходять.

Дві вічності існує, лише дві!
Є вічність з Богом в Його царстві і любові
Й за це Ісус Христос вмер на хресті,
Щоб кожен міг обмитись в Його крові

Від всіх гріхів, від кожного гріха!
Отож сміливо йдіть у покаянні
До Господа й Спасителя Христа
У ці непевні дні страшні, у дні останні!

Примирення з Отцем через Христа,
Мій любий друже, може лише бути.
Ця істина доступна і проста.
Спішіть, спішіть  до Господа звернутись!!!

Схиліть коліна, голови, серця
У покаянні щирім, нелукавім;
Прийдіть під захист Бога і Творця,
Щоб дітьми Божими ви бути мали право.

Бог забирає страх й дає любов,
Мир, спокій в серце, радість і надію,
І справжнє щастя з Господом Христом.
А сатана по-іншому геть діє.

Його чекає морок і пітьма
І нескінченні, вічні, страшні муки.
Й такої ж вічності він кожному бажа-
Мати з Творцем Живим вічну розлуку.

Диявол казиться, бо час його близький.
Він багатьох згубив і зводити ще буде,
За кусень хліба знака умістить
Вам на чолі й руці запропонує, люди.

Молімось, люди, Україно, світ!!!
Нехай Господь панує в кожнім серці!!!
Він сатану і зло все переміг
І допоможе нам - Він Милосердний.

Отець, прошу, в Ім"я Спасителя Христа
Помилуй світ весь, нашу Україну!!!
Хай Дух Святий повідкрива серця,
Щоб всі спасіння мали в Твоїм Сині!!!

Тебе я славлю, Боже пресвятий!!!
Хвала Тобі Єдиному хай в небо лине
Отець і Син і Дух Святий Живий
Із мого серця і усіх сердець невпинно!!! Амінь!