Соvid-19

Славамир Адамович
Увага!Паўза!Уваходжу ў вобраз,
каб уявіць,і праіграць, і на -
пісаць,
пакуль цывілізацыя людзей
губляе розум,
закрывае межы
і нешта там спрабуе адшукаць,і запярэчыць гэтым Лёсу...
Марна!
Цяжар саміх сябе бяз выраку Прыроды
ня вынесе саманадзейны чэл.
Рыхтуйцеся!Ўжо адыходзяць воды
і Матка выплюнуць гатова вас
in hell !

16.03.2020,
МАРЫЛІНА ГОРКА,
Беларусь