Nordmann-Wales. Вэлш

Вальдемар Керенский
   За  Енисеем
 sharply в полночь
   приводнился
в протоку чордную
в   -   pro-lеждъ  лесовъ

  сырь  , хлад ,  лишайники  ,
капь  ,  темень  .. .           -    умудрился  !

 -   Якут ?
- Башкир !  А - что еще  ?

Лес пихтово-реликтов -  молча
убивает
    да  , мухоморит    -   -  отт  &   до

Next morning should me
get in touch

- To whom  ?
-   I  dont  know

( she said they would supply u
  with exact maps     of the  .. . adjecent the facilities
- A thousand -  abt miles , oh-how to say  -  the kilometers -  ?
-  Enough ,  to  bullshit  listening  .            Расстрел  .