Мiй син буде схожим на тебе

Елена Белозуб
Мій син буде схожим на тебе,
На вічну хоробрість твою.
Як сокіл паритиме в небі,
Як вовк захистить нас в бою.

І серце, як в тебе, безстрашне,
І силу, і розум, і дух,
І треба - піде в рукопашне,
І буде справжнісінький друг.

Він схожим буде на тебе
Тому, що ти є солдат!
І боришся ти не за себе,
А за країну в руках автомат.

За матір, сестру і за брата
Ти ладен лишитись життя.
І цей вірш малесенька плата,
І слова: люблю тебе я!


9.08.2015