Друзi

Сергей Надубов
У Миколи друг Петро,
У Петра Микола.
Так дружили, як ніхто
Та побились  вчора.

Хто попутав береги
І хто перший вдарив?
Тепер хлопці – вороги,
Поміж ними хмари.

Ось Петро іде сумний,
І сумний Микола.
Кожен з хлопців такий злий,
Бо побились вчора.

Вже сьогодні не згадать,
З чого почалося.
Хто на кого почав «гнать»
І про що там йшлося.

Так страждали аж пів дня,
Але помирились.
Друзів треба пробачать,
Як би не сварились!