Trece viata

Юрий Татомиров
     23.03.2020 год.
      К И Ш И Н Ё В
        (Mold.)
A mai sosit o primаvarа,
Au dat caisii iar in floare,
Iarba pe poteci a inverzit...
Paremi-se c-am imbatrinit.
Zboara anii c-a sageata,
Viata incetisor descreste...
Amintirea ne desteapta,
Si cu dor ne ocroteste.

A mai trecut un an,
Dar nu e ultimul,
Iar timpul trece avan...
Ma incurajeaza cucul.
A mai trecut un an,
Raman numai cu versul...
Si inima imi bate,
Rasuna universul.

Cucule,mai fratioare,
Am un pic de despirare...
Am la inima-un necaz,
Spune,cit mi-a mai ramas?
Viata trece c-a nebuna,
Tineretea mi s-a dus,
Muza tot ma-mbie intru-na...
Versul inca n-a apus.