поруч з чужими людьми так важко жити

Рэйнни
поруч з чужими людьми так важко жити, ніби у пітьмі,-
так близько, та душею й серцем не доторкнутися ніяк,
немов чужинець, немов той дуже гордий одинак..

поруч з чужими,- тими, хто так сильно хоче другом бути,
аби лиш благодать собі усю відчути, але собою не подарувати
у відповідь нічого доброго, свою любов ховає за широкі грати..

поруч..та ми все відчуваємо..сміємось в очі, слухаємо, та не підпускаємо
вже ближче, ніж на тисячу тих недосяжних і далеких кроків,
так поруч ніби, з нами, - та реально ти  навіть вже й не знаєш, хто ти..

91021111