Тобi шлю вiсточку з Москви... Укр

Шульга Михаил Григорьевич
I ЗНОВУ ПРАГНУ ОБIЙНЯТИ!


Тобi шлю вiсточку з Москви
I знову прагну обiйняти!
Не йде та зустрiч з голови
I не дае спокiйно спати...

Ти розбудила в серцi те,
Про що я мрiяти облишив,
Так хай же знову проросте
Те, що в вiршах душою вишив!

                (Без даты).